Waktu solat KL & yang sewaktunya:
Khamis , 24 April 2014,

'Maafkan saya'

"Maafkan saya di atas keterlanjuran saya tempoh hari,” kata bekas pengurus Johor Darul Ta’zim II (JDT II), On Jabbar @ Jaafar kepada peminat bola sepak negara terutama penyokong skuad itu berhubung kekecohan yang berlaku di Stadium Perbandaran Pasir Gudang, Sabtu lalu. »

Sikap profesional Sukri terhormat

Kuala Lumpur: Sikap profesional pengadil Sukri Abdul Rahman yang tidak memberi tindak balas ketika ditumbuk bekas pengurus Johor Darul Takzim (JDT) II, On Jabbar@Jaafar adalah satu tindakan terhormat dan perlu dipuji. »

'Bukan tanggungjawab FAM'

Kuala Lumpur: Ketika kebanyakan persatuan negeri menuding jari kepada Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) di atas mutu pengadilan yang didakwa masih rendah, ramai yang tidak menyedari itu sebenarnya tanggungjawab mereka untuk melahirkan kelompok pengadil berkualiti. »

Azraai janji T-Team tidak terperosok ke Liga Perdana

Kuala Terengganu: Amaran akan direhatkan atau disingkirkan daripada membimbing T-Team oleh Persatuan Bola Sepak Negeri Terengganu (PBSNT) sedikitpun tidak mematahkan semangat Mohd Azraai Khor Abdullah. »

Pesuruhjaya Sukan dikecam

Kuala Lumpur: Keputusan Pejabat Pesuruhjaya Sukan (PPS) meluluskan permohonan Persatuan Sepak Takraw Malaysia (PSM) untuk melanjutkan tempoh mesyuarat agung tahunan (AGM) badan induk itu sehingga 31 Ogos depan dibidas Kelab Rekreasi dan Kebajikan Bekas Pemain Sepak Takraw Malaysia (KRKBPSTM). »

'Dia lantik dia pecat'

Manchester: Bekas pengurus Manchester United, Sir Alex Ferguson memainkan peranan penting yang membawa kepada pemecatan David Moyes di Old Trafford. »

Moyes tiada tempat di Bayer Leverkusen

London: Sebelum meninggalkan Manchester United, David Moyes pernah menyuarakan hasrat untuk bergelar pengurus di Jerman dan Bayer Leverkusen – mungkin lokasi paling sesuai buat jurulatih Scotland itu. »

Pemain Devils harus berasa malu: Keane

Manchester: Pemain legenda Manchester United, Roy Keane berkata semua pemain kelab itu harus malu dengan diri sendiri selepas pengurus, David Moyes dipecat apabila beranggapan pengendali berkenaan kurang mendapat sokongan di bilik persalinan dan harus diberi lebih masa. »