Waktu solat KL & yang sewaktunya:
Rabu , 30 Julai 2014

Sukan Komanwel: Tragedi hoki negara

Kalah kepada England kelmarin, mungkin masih boleh diterima. Tapi kepada negara kerdil seperti Trinidad & Tobago, jelas terlalu pahit untuk ditelan. »

Sukan Komanwel: Mampu kekal empat emas

Glasgow: Berdasarkan kejayaan meraih pingat emas acara berpasukan campuran, kelmarin, tidak mustahil skuad badminton negara mampu mengekalkan pencapaian empat emas yang dimenangi pada temasya Sukan Komanwel di New Delhi, empat tahun lalu. »

Sukan Komanwel: Boling padang harap emas kali ini

Glasgow: Skuad boling padang mensasarkan meraih sekurang-kurangnya satu pingat emas daripada empat lagi acara yang dipertandingkan di Pusat Boling Padang Kelvingrove di sini. »

Harimau beraya di Australia

Kuala Lumpur: Sambutan Aidilfitri skuad Harimau Muda A tetap meriah walaupun berada jauh di Australia kerana masih dalam siri kem latihan di sana. »

'Mesti ada sebab lain Remy gagal ke Liverpool'

London: Pengendali Queens Park Rangers, Harry Redknapp menolak dakwaan yang perpindahan penyerang Perancis, Loic Remy ke Liverpool gagal disempurnakan kerana faktor kecergasan. »

Ronaldinho tinggalkan Atletico Mineiro

Rio de Janeiro: Bekas pemain terbaik dunia, Ronaldinho sah meninggalkan Atletico Mineiro selepas mencapai kata sepakat berhubung terma kontraknya, kata kelab itu semalam. »