Waktu solat KL & yang sewaktunya:
Selasa , 29 Julai 2014,

Jadikan iktibar

Kuala Lumpur: Datuk Seri Najib Razak mahu umat Islam di Malaysia mengambil iktibar daripada beberapa tragedi yang melanda Malaysia mutakhir ini, dan nasib malang yang menimpa rakyat Palestin. »

Pakar perundangan 11 negara sertai perbincangan

The Hague: Proses perundangan siasatan nahas pesawat MH17 akan bermula secara rasmi di The Hague, hari ini, dihadiri pakar perundangan 11 negara. »

Masih bersedih selagi tidak lihat jenazah

Melaka Tengah: “Kesedihan saya dan ahli keluarga lain belum hilang... jenazah arwah pun belum dapat dilihat sampai sekarang, jadi tiada persediaan pun untuk sambut Aidilfitri ini,” kata Maimon Sarpan, 74 (gambar). »

PM jemput keluarga mangsa pesawat MH17 beraya bersama

Pagoh: Keluarga mangsa pesawat MH17 dijemput menyambut Aidilfitri bersama Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak di kediaman rasminya di Putrajaya, hari ini. »

Aidilfitri suram bagi rakyat Palestin

Kuala Lumpur: Masyarakat Palestin di sini akan menyambut Aidilfitri dalam suasana suram susulan operasi ketenteraan Israel di Gaza yang setakat ini telah mengorbankan lebih 1,000 orang. »

Kemelut politik bukti gabungan sukar dibentuk

Kuala Lumpur: Perselisihan pendapat dalam isu Menteri Besar Selangor membuktikan gabungan parti yang relevan dengan iklim politik Malaysia, sukar dibentuk. »

Tiga kawasan catat IPU tidak sihat

Putrajaya: Dua kawasan di pantai barat Semenanjung dan satu di Sarawak mencatatkan bacaan Indeks Pencemaran Udara (IPU) tidak sihat iaitu melebihi 100, semalam. »

Lafaz maaf lebih afdal berbanding 'kosong-kosong'

Kuala Lumpur: “Maafkan saya, kosong-kosong ya”. Itulah ungkapan yang sering kita dengar dewasa ini setiap kali Syawal menjelma. »

Untuk sebarang pertanyaan mengenai iklan teks, hubungi muzainy@mediaprima.com.my untuk maklumat lanjut.