Waktu solat KL & yang sewaktunya:
Isnin , 21 April 2014,

Pesta liar inap desa

Galeri Foto

Georgetown: Enam puluh daripada 88 individu yang ditahan dalam satu pesta dadah dan arak di sebuah banglo yang disewa di Jalan Masjid Negeri, di sini semalam, direman empat hari untuk siasatan. »

Malaysia model, peneraju sistem kewangan Islam

Kota Bharu: Malaysia kini menjadi model, peneraju dan pelopor utama dalam agenda memartabatkan sistem kewangan berasaskan syariah di peringkat antarabangsa. »

Misi Bluefin-21 meliputi 50 peratus kawasan

Perth: Dron laut dalam (AUV) Bluefin-21 telah melakukan pencarian di sebanyak 50 peratus kawasan yang difokuskan bagi mengesan pesawat MH370 yang hilang sejak 8 Mac lalu. »

Keluarga tak setuju perisytiharan kematian

Shah Alam: Keluarga penumpang MH370, Suhaili Mustafa tidak bersetuju dengan cadangan mengumumkan bahawa tiada penumpang pesawat yang selamat. »

Status penumpang, kru diumum masa terdekat

Kuala Lumpur: Pengumuman status penumpang dan anak kapal MH370 yang hilang sejak 8 Mac lalu akan ditentukan dalam masa terdekat sejurus memperoleh pengesahan daripada pakar berkaitan. »

Sokong syor anak kapal jalani ujian psikologi

Kuala Lumpur: Pengerusi Institusi Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Negara (NIOSH), Tan Sri Lee Lam Thye menyokong cadangan supaya semua anak kapal pesawat awam menjalani ujian psikologi sebagai sebahagian daripada ujian perubatan tahunan. »